بهترین دوره آموزش کاشت مو با فولیمو در سراسر ایران - 09991542121

کاشت مو زنان

کاشت مو در زنان چگونه است؟ – بررسی کامل کاشت مو خانم ها

مقاله پیش رو، صرفا در راستای افزایش اطلاعات پزشکی شما به رشته تحریر درآمده است و تیم فولیمو هرگونه عمل و اقدامی را قبل از مشاوره با متخصص منع می کند و از این جهت از خود رفع مسئولیت می نماید.

برای دیدن کلیپ “0 تا 100 کاشت مو زنان” در یوتیوب کلیک کنید ( فیلترشکن باید روشن باشد)

کاشت مو در خانم ها و زنان چگونه است؟ تفاوت های ریزش مو مردانه و زنانه در چیست؟ آیا کاشت مو برای خانم ها جواب می دهد؟ عوارض کاشت مو در زنان چیست؟ با فولیمو تا انتهای این مقاله همراه باشید تا به کلیه سوال های شما پیرامون کاشت مو سر خانم ها پاسخ دهیم.

زیبایی مو برای هر خانمی اولویت اول را دارد. کاشت مو زنان می تواند برای خانم هایی که دچار ریزش مو شدید هستند، یک راه حل عالی باشد. به لطف تکنیک های جدید و نتایج طبیعی تری که در این زمینه مشاهده شده است، رضایت افرادی که کاشت مو انجام داده اند نیز به حداکثر خود رسیده است. درحالی بسیاری از چهره های مشهور زن دنیا تحت معالجه قرار گرفته و بعد در معرض دید نیز قرار گرفته اند، روند کاشت مو در بانوان همچنان رو به رشد است. علاوه بر این هزینه های مناسب این کار موجب شده تا در سال های اخیر افراد بسیاری بتوانند برای درمان و کاشت مو اقدام کنند.

زمانی که حرف از ریزش مو می شود، شباهت هایی میان ریزش مو در مردان و زنان وجود دارد. با این وجود اختلاف های بسیاری در مورد علل آن ها نیز وجود دارد. حال بیایید کمی دقیق تر به این موضوع نگاه کنیم

کاشت مو زنان
کاشت مو زنان

تفاوت­های ریزش مو مردانه و زنانه در چیست؟

مردان و زنان هر دو دچار ریزش مو می شوند که از نظر پزشکی به عنوان آلوپسی آندروژنتیک شناخته می شود. غالباً آن را به عنوان طاسی مردانه و یا زنانه می شناسیم که دلیل آن می تواند ترکیبی از هورمون ها، سن و ژنتیک باشد که کاشت مو زنان و مردان می تواند هر فردی را از این نگرانی رها کند. طاسی مردانه اساساً توسط یک متخصص و پرسیدن سؤالات معمولی در مورد سابقه خانوادگی و پزشکی قابل درک بوده و دلایل آن مشخص میشود. برای بیشتر آقایان، ریزش مو به صورت نازک شدن و ریختن آن ها در قسمت جلو و بالای سر ظاهر می شود و موهای پشت و پهلو اغلب ثابت باقی می مانند.

اما زمانی که خانم ها دچار ریزش شوند موهای تمامی سر خود را به صورت پخش شده (پراکنده) از دست می دهند. این نکته خصوصاً برای درمان و کاشت مو بسیار حائز اهمیت است.

علت ریزش مو خانم ها

به طور کلی تعیین علت ریزش مو در خانم ها بسیار دشوار است و با یک نگاه کردن ساده نمی توان علت را پیدا کرد و اغلب نیاز به آزمایش های تشخیصی بسیاری دارد. ابتلا به بیماری های زمینه ای ، ژنتیکی و یا عامل جانبی از دلایل ریزش مو در خانم ها بوده که تشخیص علت برای کاشت مو زنان بسیار مهم است. همان طور که اشاره کردیم عوامل مختلفی وجود دارد که می تواند موجب ریزش مو در خانم ها شود، مانند استفاده از برخی داروهای آرام‌بخش، قرص های ضدبارداری، شرایط زنان و زایمان آن ها، تغذیه نادرست، شیمی درمانی، رادیوتراپی و استرس از جمله این عوامل هستند.


ریزش مو سر در زن ها
ریزش مو سر در زن ها

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره دلایل و علت ریزش مو در خانم ها می توانید به این لینک مراجعه کنید.

کاشت مو برای خانم ها

اول هر چیز باید بدانید که می­توانید کاشت مو زنان را انجام دهید یا خیر؟ اگر ریزش مو شدیدی داشته باشید و یا به صورت سکه ای مو های خودتان را از دست داده باشید باید برای مشاوره و آزمایش‌های اولیه باید به یک متخصص ریزش مو مراجعه کنید. شما باید آزمایش های مختلفی را انجام دهید که ابتدا علت ریزش مو مشخص شود. از آنجا که ریزش مو در خانم ها می­تواند دلایل بیشماری داشته باشد، معاینه و تشخیص آن تنها با چشم مقدور نبوده و گاهی لازم است پزشک معالج ارزیابی میکروسکوپی مو، آزمایش برداشتن و یا کشیدن قسمتی از پوست سر، بیوپسی پوست سر و یا آزمایش خون را نیز انجام دهد.

بهتر از بدانید: درمان خانگی ریزش مو بانوان

اما اگر کاشت مو را برای کوتاه کردن پیشانی خود میخواهید انجام دهید نیازی به اقداماتی بالا وجود ندارد و مستقیم می توانید برای کاشت مو به تکنسین یا کلینیک مراجعه نمایید.

الگوی ریزش مو در بانوان چگونه است؟

در ریزش موی بانوان اغلب خط رویش دست نخورده باقی میماند و موها در مناطق بالای سر نازک می شوند و همچنین کف سر کم پشت دیده می شود. البته قبل از درمان بیماران باید توسط پزشک معاینه شوند تا ریزش مو به دلیل بیماری خاصی نباشد.

پس از آن با میکروسکوپ محل، درصد نازکی و کم پشتی موها تعیین میگردد. در نظر داشته باشید زنانی که درصد بالایی از ریزش مو و کم پشت شدن را دارند، نمیتوانند پیوند مو را انجام دهند.

انواع الگوی ریزش مو در بانوان

الگوی ریزش مو در بانوان انواع مختلفی دارد که عبارت اند از:

  • ریزش مو به صورت کششی (طاسی)

این ریزش مو زمانی اتفاق می افتد که فرد موهای خود در کشش بیش از حد برای فرم دادن، بافتن و بستن مو قرار می دهد. در بیشتر موارد کاشت مو میتواند موهای از دست رفته را برگرداند البته زمانی که فرد علت ریزش را متوقف کند.

  • ریزش مو پس از عمل جراحی کشیدن صورت

محل این مدل از ریزش مو معمولا شقیقه هاست و حتی امکان دارد جای زخم حاصل از این جراحی را بیشتر نمایش دهد.

  • ریزش مو بر اثر زخم

زمانی که ریزش مو بر اثر زخم یا جراحت اتفاق بیفتد میتوان با پیوند مو ناحیه زخم را پوشاند. این روش به بهتر نشان دادن ظاهر مو کمک می کند.

  • خط رشد مو بالاتر از حد معمول به صورت ارثی

زمانی که خط رویش مو از بدو تولد بالاتر باشد سبب کمرنگ شدن زنانگی چهره بانوان خواهد شد. بنابراین یکی از راه حل های این روش پیوند مو برای بانوان است.

  • الگوی ریزش مو مردانه در بانوان

یکی از شایع ترین دلایل ریزش مو در بانوان الگوی ریزش مو مردانه در آنهاست. در این مدل از ریزش موها جلو، بالا و فرق سر دچار ریزش می شود و موهای پشت و سر و کناره‌ها باقی می ماند.

  • تریکوتیلومانیا

تریکوتیلومانیا یک نوع بیماری است که در آن فرد دوست دارد موهای سر، ابروها و یا سایر نقاط بدن را بکند. یکی از علائم این بیماری به کندن ناخودآگاه موها و وجود فضای خالی در سر میتوان اشاره کرد.

اما خبر خوب این است که هیچ یک از این الگوهای ریز غیرقابل درمان نیستند. کاشت مو در زنان عمل زیبایی شایعی است که با مراجعه به پزشک متخصص میتوانند یکی از انواع روش های کاشت مو را انجام دهند.

اما خبر خوب این است که هیچ یک از این الگوهای ریز غیرقابل درمان نیستند. کاشت مو در زنان عمل زیبایی شایعی است که با مراجعه به پزشک متخصص میتوانند یکی از انواع روش های کاشت مو را انجام دهند.

 

دکتر مو

کاشت مو در زنان چگونه است؟

انجام کاشت مو در زنان با مردان تفاوتی ندارد. بنابراین کاشت مو برای خانم‌ها نیز روشی است که در آن مو را از ناحیه‌ای که قوی است خارج شده و در برش­های ایجاد شده در ناحیه گیرنده روی پوست، کاشته می‌شود. معمولا موها را از ناحیه  های پر پشت برداشته و در مناطقی که کم پشت هستند و یا دچار ریزش شده اند کاشت می‌زنند. برای اطلاعات بیشتر میتوانید به قسمت بانک مو مراجعه نمایید.

 

آیا کاشت مو برای خانم ها جواب می دهد؟

به طور کلی کاشت مو برای خانم­ ها با شرایط متفاوت قابل اجرا می­باشد و بیشتر برای خانم ­هایی که موهای بالاسر خود را از دست داده و موهای کنار و پشت سر متراکم و مقاوم به هورمون تستوسترون است، انجام می­شود. اما خیلی از خانم ها هم هستند که کاشت مو را برای کوچک کردن پیشانی انجام می دهند. بنابراین بهتر است که یک مشاور پوست داشته و با آن در مورد کاشت مو مشورت کنید. با توجه به این نکات در ادامه خلاصه­ ای از انواع ریزش مو که به کاشت مو خانم­ ها پاسخ خوبی می­دهند را، ارائه کرده­ایم.

  • طاسی با الگو زنانه: نازک شدن و ریزش موها در قسمت بالاسر همراه با کم پشتی کم در کناره های سر برای کاشت مو زنان گزینه های مناسبی هستند.
  • آلوپسی حاشیه: ریزش مو در این نوع بیشتر در شقیقه ­ها و کناره سر ظاهر میشود که اغلب نتیجه استفاده مداوم از مدل موهایی که موها رو محکم می­کشند به وجود می آید.
  • جراحی پلاستیک: خانم هایی که لیف ابرو و یا صورت انجام داده اند ممکن است دچار ریزش مو شود که کاشت مو برای آن­ها یک راه حل فوق العاده است.
  • ریزش مو به دلیل آسیب دیدگی: ممکن است موهای شما به دلیل آسیب هایی مانند سوختگی و دیگر حوادث دچار ریزش شده باشد که در این صورت نیز میتوانید کاشت موو انجام دهید.
  • افراد ترنس: معمولاً افرادی که میخواهند که جنسیت خود را به یک خانم تغییر دهند، یکی از دغدغه هایشان داشتن موهای زنانه تر است تا قاب صورت خود را تحت تأثیر قرار دهند.
  • کوتاه کردن پیشانی: این گونه کاشت مو در خانم ها بسیار رایج است. چون خیلی از خانم ها تمایل دارند خط رویش مو هایشان پایین تر از وضعیت فعلی شان باشد.
  • همانطور گفتیم قبل از هرکاری با یک مشاور مشورت کرده و اگر واجد شرایط کاشت مو بودید، سپس متخصص مناسب ترین روش برای ترمیم موها را با شما در میان میگذارد.

     

    عوارض کاشت مو در زنان

     

    عوارض جانبی کاشت مو در زنان بسیار نادر و جزئی بوده و معمولا طی چند روز برطرف می­شود. این عوارض شامل:

    • خون ریزی
    • عفونت
    • تورم پوست سر
    • کبودی دور چشم
    • بی حسی در مناطق کاشت مو
    • خارش
    • التهاب یا عفونت فولیکول مو
    • ریزش ناگهانی اما موقت موهای کاشت شده
    • ظاهر غیرطبیعی مو

    تصویری دیگر از قبل و بعد کاشت مو در زنان. همانطور که در تصویر مشخص است حجم زیادی مو به ناحیه جلوی سر منتقل شده تا ناحیه کم پشت را پوشش داده و پر تراکم کند

 

کوتاه کردن پیشانی با کاشت مو
کوتاه کردن پیشانی با کاشت مو
تصویری از قبل و بعد کاشت مو در خانم ها. همانطور که در تصویر می بینید ناحیه کم پشت سر کاملا پر تراکم شده است.

گزینه‌های ترمیم مو برای زنان

گزینه های ترمیم مو برای زنان با مردان تفاوتی ندارد. پزشک متخصص تصمیم میگیرد که کدامیک از دو روش FIT (استخراج واحد فولیکولی) یا FUT (پیوند واحد فولیکولی) را بکار بگیرد تا به نتیجه دلخواه برسد. همچنین پزشک معالج میتواند تصمیم بگیرد که قبل یا در حین پیوند مو دارویی نیز استفاده شود.

مزایا و معایب کاشت مو برای زنان

کاشت مو در زنان و مردان نیازمند صبر و حوصله است و در بانوان کمی بیشتر باید منتظر رسیدن به نتیجه بود. موهای کاشته شده از نظر تراکم و ثابت بودن معمولا شرایط خوبی ندارند و این اتفاق کاملا طبیعی است. این حالت برای روزهای نخست کاشت مو در زنان است.

در طی شش روز اول پس از انجام عمل کاشت مو در زنان پیشانی دچار تورم خفیفی می شود. این علائم عادی است و نیازی به نگرانی نیست. همچنین محلی که کاشت صورت گرفته قرمز خواهد شد. پس نگران نباشید.

نتیایج مثبت پس از گذشت هشت تا دوازده ماه مشاهده می شود. اگر میخواهیدد نتیجه مطلوب به دست آورید باید نکات گفته شده توسط پزشک را کاملا رعایت کنید و جدی بگیرید. در واقع موفقیت عمل کاشت مو و رشد مجدد موها تا میزان زیادی به مراقبت های بعد از کاشت بستگی دارد.عوازض به گونه ای نخواهد بود که بتوانند به فرد آسیب برسانند.

 

هر عمل جراحی در کنار مزایای بسیار زیاد میتواند شاکل عوارضی هم باشد. اما با توجه به پیشرفت علم و تولید دستگاه ها و تجهیزات پیشرفته عوارض کاشت مو در زنان و مردان به حداقل رسیده است.غوارض به گونه ای نخواهد بود که به فرد آسیب جدی برسانند.

مراقبت‌های پس از درمان بانوان بعد از کاشت مو چگونه است؟

  • بیمار پس از عمل تا 48 ساعت نباید استحمام کند و پس از گذشت این زمان میتواند به روش های عادی و معمول موهای خودر اکسپلور اینستاگرام شست و شو دهد.
  • بیمار تا سه روز باید استراحت کند و ریزش موها تا سه الی چهار هفته پس از پیوند کاملا طبیعی است.
  • پس از استحمام یک پد یا حوله را روی قسمت پیوند قرار دهید تا خون جمع شده در این ناحیه را جذب کند.
  • از خوردن اسپیرین 3 تا 5 روز بعد از پیوند جدا خودداری کنید.
  • پس از پیوند مواد غذایی مانند مایعات کافی، سبزیجات، پروتئین و مکمل های دارویی موثر است. همچنین از خوردن الکل، فست فود، کافئین و … پرهیز کنید تا در بهبود و نتیجه موثرتر کمک نمایید.
  • برای کیفیت مو و افزایش طول مدت دوام در ناحیه کاشته شده بهتر از لیزر درمانی و شامپوهای مخصوص استفاده شود.
  • بعد از انجام کاشت مو بالا نگه داشتن سر هنگام خواب ضروری است. این کار را می توانید با استفاده از چند بالش انجام دهید و قسمت سر خود را بالا نگه دارید. انجام این کار به کاهش تورم، خونریزی بیش از حد و تحریک در ناحیه جراحی کمک می کند. همچنین در وضعیتی بخوابید که محل کاشت مو زنان که انجام داده اید را تحریک نکند. ملحفه ها و بالش ها را مرتباً عوض کنید تا سرتان در معرض باکتری ها و میکروب ها قرار نداشته باشد.
  • برای استحمام و استفاده از شوینده ها حتماً با متخصص خود مشورت کرده و ریز به ‌ریز نکات را رعایت کنید. پوست سر شما برای بهبودی به زمان نیاز دارد.
  • از فعالیت های سنگین پرهیز کنید: از فعالیت هایی که موجب تعریق شما می شود باید خودداری کنید. همچنین باید از آفتاب نیز دور باشید.

 

برای داشتن یک کاشت مو موفق از ابتدا باید با یک مشاور در ارتباط بوده و تمامی مراحل و نکات را به درستی رعایت کنید. کاشت مو زنان یک درمان قطعی و بدون خطر برای ریزش مو شما است.

هزینه های کاشت مو زنان چقدر است؟

هزینه های کاشت مو در زنان و مردان به خود فرد بستگی دارد زیرا همان ابتدا و با انجام معاینات مشخص می‌شود که به چه تعداد تار مو و چند جلسه درمان نیاز است. با این نکات میتوان فهمید که فرد حدودا چه هزینه ای را باید در نظر بگیرد

یکی دیگر از نکات مهم در تعیین هزینه کاست مو در زنان انتخاب پزشک است. زیرا پزشکان مختلف تجربه‌ها و تخصص های متفاوتی دارند و همین امر سبب تغییر در هزینه‌ها خواهد شد. در انتخاب پزشک دقت لازم را داشته باشید، زیرا بسیاری از افراد سودجو تنها با تبلیغات هدف فریب شما را خواهند داشت

زمان مناسب برای کاشت مو خانم ها

کاشت مو در زنان معمولا از سن 25 سالگی به بعد امکان پذیر است زیرا فرد به بلوغ کامل رسیده است. در افرادی که سن 60 تا 70 و حتی 80 هم دارند میتوان از کاشت مو استفاده کرد. ریزش مو و کم پشت بودن موها در این افراد را میتوان به یائسگی ربط دارد. در بازه های سنی غیرمناسب روش کاشت مو بسیار مناسب است.

تفاوت کاشت مو در زنان و مردان چیست؟

کاشت مو در زنان و مردان شامل تفاوت است که در ادامه آنها را بررسی خواهیم کرد:

  • ناحیه اهدای مو در زنان بیشتر است

در بانوانی که الگوی ریزش موی مردانه ندارند، ناحیه اهدایی بزرگتری وجود دارد زیر موهای بالای سر و فرق سرشان دچار ریزش نشده است و برای پیوند گزینه های خوبی هستند. در مقابل مردانی که در مرحله پیشرفته ریزش مو قرار دارند، ناحیه محدودی برای اهدا خواهند داشت و تنها از نواحی پشت و دو طرف سر میتوانند استفاده نمایند.

  • زنان نمیتوانند از موهای سایر نقاط بدن برای اهدا استفاده کنند

در مردان میتوان از موهای سایر نقاط بدن مانند ریش و موهای بدن برای پیوند استفاده کرد، اما در بانوان این چنین نیست.

  • جای زخم ناحیه اهدای مو در زنان اهمیت ندارد

در اولی جلسه مشاوره با داشتن عکس های واضح میتوان مشخص کرد که زخم ناحیه اهدایی اهمیت دارد یا خیر. در آقایان به دلیل کوتاه بودن موها روش FUT گزینه مناسبی نیست، زیرا زخم ناحیه اهدایی به دلیل کوتاهی موها دیده می شود. اما زنان اغلب موهای بلندی دارند و به راحتی میتوان به شکل نواری از بانک مو استفاده کرد. در این روش تعداد گرافت مو به حداکثر میرسد و در نهایت هزینه کاشت مو نیز پایین خواهد آمد.

کاشت مو در مجموعه فولیمو

اگر به طور جدی قصد انجام عملیات پیوند مو را دارید، همین حالا می توانید با شماره تلفن ۰۹۱۵۵۵۵۰۶۱۲ تماس گرفته ابتدا مشکلتان را برای مشاوران فولیمو توضیح داده سپس مشاوره کاملا رایگان دریافت کنید. تیم کاشت موفولیمو متشکل از دو تکنسین مجرب با بیش از ۸ سال تجربه و ۱۰۰۰ کاشت موی موفق در شهر مشهد به شما تضمین می دهد که متراکم ترین کاشت ممکن را برای شما به ارمغان بیاورد. پس وقت را تلف نکنید , اگر از ریزش شدید مو رنج می برید و دچار طاسی شده اید همین حالا می توانید با تماس با ما , نوبت کاشت خود را با مناسب ترین قیمت ممکن دریافت کنید.

 

تیم کاشت مو فولیمو را در اینستاگرام دنبال کنید:

related products
محصولات مرتبط

کاشت مو در زنان چگونه است؟ – بررسی کامل کاشت مو خانم ها

کاشت مو زنان

در این مقاله نکات زیر را میخوانید

برای دیدن کلیپ “0 تا 100 کاشت مو زنان” در یوتیوب کلیک کنید ( فیلترشکن باید روشن باشد)

کاشت مو در خانم ها و زنان چگونه است؟ تفاوت های ریزش مو مردانه و زنانه در چیست؟ آیا کاشت مو برای خانم ها جواب می دهد؟ عوارض کاشت مو در زنان چیست؟ با فولیمو تا انتهای این مقاله همراه باشید تا به کلیه سوال های شما پیرامون کاشت مو سر خانم ها پاسخ دهیم.

زیبایی مو برای هر خانمی اولویت اول را دارد. کاشت مو زنان می تواند برای خانم هایی که دچار ریزش مو شدید هستند، یک راه حل عالی باشد. به لطف تکنیک های جدید و نتایج طبیعی تری که در این زمینه مشاهده شده است، رضایت افرادی که کاشت مو انجام داده اند نیز به حداکثر خود رسیده است. درحالی بسیاری از چهره های مشهور زن دنیا تحت معالجه قرار گرفته و بعد در معرض دید نیز قرار گرفته اند، روند کاشت مو در بانوان همچنان رو به رشد است. علاوه بر این هزینه های مناسب این کار موجب شده تا در سال های اخیر افراد بسیاری بتوانند برای درمان و کاشت مو اقدام کنند.

زمانی که حرف از ریزش مو می شود، شباهت هایی میان ریزش مو در مردان و زنان وجود دارد. با این وجود اختلاف های بسیاری در مورد علل آن ها نیز وجود دارد. حال بیایید کمی دقیق تر به این موضوع نگاه کنیم

کاشت مو زنان
کاشت مو زنان

تفاوت­های ریزش مو مردانه و زنانه در چیست؟

مردان و زنان هر دو دچار ریزش مو می شوند که از نظر پزشکی به عنوان آلوپسی آندروژنتیک شناخته می شود. غالباً آن را به عنوان طاسی مردانه و یا زنانه می شناسیم که دلیل آن می تواند ترکیبی از هورمون ها، سن و ژنتیک باشد که کاشت مو زنان و مردان می تواند هر فردی را از این نگرانی رها کند. طاسی مردانه اساساً توسط یک متخصص و پرسیدن سؤالات معمولی در مورد سابقه خانوادگی و پزشکی قابل درک بوده و دلایل آن مشخص میشود. برای بیشتر آقایان، ریزش مو به صورت نازک شدن و ریختن آن ها در قسمت جلو و بالای سر ظاهر می شود و موهای پشت و پهلو اغلب ثابت باقی می مانند.

اما زمانی که خانم ها دچار ریزش شوند موهای تمامی سر خود را به صورت پخش شده (پراکنده) از دست می دهند. این نکته خصوصاً برای درمان و کاشت مو بسیار حائز اهمیت است.

علت ریزش مو خانم ها

به طور کلی تعیین علت ریزش مو در خانم ها بسیار دشوار است و با یک نگاه کردن ساده نمی توان علت را پیدا کرد و اغلب نیاز به آزمایش های تشخیصی بسیاری دارد. ابتلا به بیماری های زمینه ای ، ژنتیکی و یا عامل جانبی از دلایل ریزش مو در خانم ها بوده که تشخیص علت برای کاشت مو زنان بسیار مهم است. همان طور که اشاره کردیم عوامل مختلفی وجود دارد که می تواند موجب ریزش مو در خانم ها شود، مانند استفاده از برخی داروهای آرام‌بخش، قرص های ضدبارداری، شرایط زنان و زایمان آن ها، تغذیه نادرست، شیمی درمانی، رادیوتراپی و استرس از جمله این عوامل هستند.


ریزش مو سر در زن ها
ریزش مو سر در زن ها

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره دلایل و علت ریزش مو در خانم ها می توانید به این لینک مراجعه کنید.

کاشت مو برای خانم ها

اول هر چیز باید بدانید که می­توانید کاشت مو زنان را انجام دهید یا خیر؟ اگر ریزش مو شدیدی داشته باشید و یا به صورت سکه ای مو های خودتان را از دست داده باشید باید برای مشاوره و آزمایش‌های اولیه باید به یک متخصص ریزش مو مراجعه کنید. شما باید آزمایش های مختلفی را انجام دهید که ابتدا علت ریزش مو مشخص شود. از آنجا که ریزش مو در خانم ها می­تواند دلایل بیشماری داشته باشد، معاینه و تشخیص آن تنها با چشم مقدور نبوده و گاهی لازم است پزشک معالج ارزیابی میکروسکوپی مو، آزمایش برداشتن و یا کشیدن قسمتی از پوست سر، بیوپسی پوست سر و یا آزمایش خون را نیز انجام دهد.

بهتر از بدانید: درمان خانگی ریزش مو بانوان

اما اگر کاشت مو را برای کوتاه کردن پیشانی خود میخواهید انجام دهید نیازی به اقداماتی بالا وجود ندارد و مستقیم می توانید برای کاشت مو به تکنسین یا کلینیک مراجعه نمایید.

الگوی ریزش مو در بانوان چگونه است؟

در ریزش موی بانوان اغلب خط رویش دست نخورده باقی میماند و موها در مناطق بالای سر نازک می شوند و همچنین کف سر کم پشت دیده می شود. البته قبل از درمان بیماران باید توسط پزشک معاینه شوند تا ریزش مو به دلیل بیماری خاصی نباشد.

پس از آن با میکروسکوپ محل، درصد نازکی و کم پشتی موها تعیین میگردد. در نظر داشته باشید زنانی که درصد بالایی از ریزش مو و کم پشت شدن را دارند، نمیتوانند پیوند مو را انجام دهند.

انواع الگوی ریزش مو در بانوان

الگوی ریزش مو در بانوان انواع مختلفی دارد که عبارت اند از:

  • ریزش مو به صورت کششی (طاسی)

این ریزش مو زمانی اتفاق می افتد که فرد موهای خود در کشش بیش از حد برای فرم دادن، بافتن و بستن مو قرار می دهد. در بیشتر موارد کاشت مو میتواند موهای از دست رفته را برگرداند البته زمانی که فرد علت ریزش را متوقف کند.

  • ریزش مو پس از عمل جراحی کشیدن صورت

محل این مدل از ریزش مو معمولا شقیقه هاست و حتی امکان دارد جای زخم حاصل از این جراحی را بیشتر نمایش دهد.

  • ریزش مو بر اثر زخم

زمانی که ریزش مو بر اثر زخم یا جراحت اتفاق بیفتد میتوان با پیوند مو ناحیه زخم را پوشاند. این روش به بهتر نشان دادن ظاهر مو کمک می کند.

  • خط رشد مو بالاتر از حد معمول به صورت ارثی

زمانی که خط رویش مو از بدو تولد بالاتر باشد سبب کمرنگ شدن زنانگی چهره بانوان خواهد شد. بنابراین یکی از راه حل های این روش پیوند مو برای بانوان است.

  • الگوی ریزش مو مردانه در بانوان

یکی از شایع ترین دلایل ریزش مو در بانوان الگوی ریزش مو مردانه در آنهاست. در این مدل از ریزش موها جلو، بالا و فرق سر دچار ریزش می شود و موهای پشت و سر و کناره‌ها باقی می ماند.

  • تریکوتیلومانیا

تریکوتیلومانیا یک نوع بیماری است که در آن فرد دوست دارد موهای سر، ابروها و یا سایر نقاط بدن را بکند. یکی از علائم این بیماری به کندن ناخودآگاه موها و وجود فضای خالی در سر میتوان اشاره کرد.

اما خبر خوب این است که هیچ یک از این الگوهای ریز غیرقابل درمان نیستند. کاشت مو در زنان عمل زیبایی شایعی است که با مراجعه به پزشک متخصص میتوانند یکی از انواع روش های کاشت مو را انجام دهند.

اما خبر خوب این است که هیچ یک از این الگوهای ریز غیرقابل درمان نیستند. کاشت مو در زنان عمل زیبایی شایعی است که با مراجعه به پزشک متخصص میتوانند یکی از انواع روش های کاشت مو را انجام دهند.

 

دکتر مو

کاشت مو در زنان چگونه است؟

انجام کاشت مو در زنان با مردان تفاوتی ندارد. بنابراین کاشت مو برای خانم‌ها نیز روشی است که در آن مو را از ناحیه‌ای که قوی است خارج شده و در برش­های ایجاد شده در ناحیه گیرنده روی پوست، کاشته می‌شود. معمولا موها را از ناحیه  های پر پشت برداشته و در مناطقی که کم پشت هستند و یا دچار ریزش شده اند کاشت می‌زنند. برای اطلاعات بیشتر میتوانید به قسمت بانک مو مراجعه نمایید.

 

آیا کاشت مو برای خانم ها جواب می دهد؟

به طور کلی کاشت مو برای خانم­ ها با شرایط متفاوت قابل اجرا می­باشد و بیشتر برای خانم ­هایی که موهای بالاسر خود را از دست داده و موهای کنار و پشت سر متراکم و مقاوم به هورمون تستوسترون است، انجام می­شود. اما خیلی از خانم ها هم هستند که کاشت مو را برای کوچک کردن پیشانی انجام می دهند. بنابراین بهتر است که یک مشاور پوست داشته و با آن در مورد کاشت مو مشورت کنید. با توجه به این نکات در ادامه خلاصه­ ای از انواع ریزش مو که به کاشت مو خانم­ ها پاسخ خوبی می­دهند را، ارائه کرده­ایم.

  • طاسی با الگو زنانه: نازک شدن و ریزش موها در قسمت بالاسر همراه با کم پشتی کم در کناره های سر برای کاشت مو زنان گزینه های مناسبی هستند.
  • آلوپسی حاشیه: ریزش مو در این نوع بیشتر در شقیقه ­ها و کناره سر ظاهر میشود که اغلب نتیجه استفاده مداوم از مدل موهایی که موها رو محکم می­کشند به وجود می آید.
  • جراحی پلاستیک: خانم هایی که لیف ابرو و یا صورت انجام داده اند ممکن است دچار ریزش مو شود که کاشت مو برای آن­ها یک راه حل فوق العاده است.
  • ریزش مو به دلیل آسیب دیدگی: ممکن است موهای شما به دلیل آسیب هایی مانند سوختگی و دیگر حوادث دچار ریزش شده باشد که در این صورت نیز میتوانید کاشت موو انجام دهید.
  • افراد ترنس: معمولاً افرادی که میخواهند که جنسیت خود را به یک خانم تغییر دهند، یکی از دغدغه هایشان داشتن موهای زنانه تر است تا قاب صورت خود را تحت تأثیر قرار دهند.
  • کوتاه کردن پیشانی: این گونه کاشت مو در خانم ها بسیار رایج است. چون خیلی از خانم ها تمایل دارند خط رویش مو هایشان پایین تر از وضعیت فعلی شان باشد.
  • همانطور گفتیم قبل از هرکاری با یک مشاور مشورت کرده و اگر واجد شرایط کاشت مو بودید، سپس متخصص مناسب ترین روش برای ترمیم موها را با شما در میان میگذارد.

     

    عوارض کاشت مو در زنان

     

    عوارض جانبی کاشت مو در زنان بسیار نادر و جزئی بوده و معمولا طی چند روز برطرف می­شود. این عوارض شامل:

    • خون ریزی
    • عفونت
    • تورم پوست سر
    • کبودی دور چشم
    • بی حسی در مناطق کاشت مو
    • خارش
    • التهاب یا عفونت فولیکول مو
    • ریزش ناگهانی اما موقت موهای کاشت شده
    • ظاهر غیرطبیعی مو

    تصویری دیگر از قبل و بعد کاشت مو در زنان. همانطور که در تصویر مشخص است حجم زیادی مو به ناحیه جلوی سر منتقل شده تا ناحیه کم پشت را پوشش داده و پر تراکم کند

 

کوتاه کردن پیشانی با کاشت مو
کوتاه کردن پیشانی با کاشت مو
تصویری از قبل و بعد کاشت مو در خانم ها. همانطور که در تصویر می بینید ناحیه کم پشت سر کاملا پر تراکم شده است.

گزینه‌های ترمیم مو برای زنان

گزینه های ترمیم مو برای زنان با مردان تفاوتی ندارد. پزشک متخصص تصمیم میگیرد که کدامیک از دو روش FIT (استخراج واحد فولیکولی) یا FUT (پیوند واحد فولیکولی) را بکار بگیرد تا به نتیجه دلخواه برسد. همچنین پزشک معالج میتواند تصمیم بگیرد که قبل یا در حین پیوند مو دارویی نیز استفاده شود.

مزایا و معایب کاشت مو برای زنان

کاشت مو در زنان و مردان نیازمند صبر و حوصله است و در بانوان کمی بیشتر باید منتظر رسیدن به نتیجه بود. موهای کاشته شده از نظر تراکم و ثابت بودن معمولا شرایط خوبی ندارند و این اتفاق کاملا طبیعی است. این حالت برای روزهای نخست کاشت مو در زنان است.

در طی شش روز اول پس از انجام عمل کاشت مو در زنان پیشانی دچار تورم خفیفی می شود. این علائم عادی است و نیازی به نگرانی نیست. همچنین محلی که کاشت صورت گرفته قرمز خواهد شد. پس نگران نباشید.

نتیایج مثبت پس از گذشت هشت تا دوازده ماه مشاهده می شود. اگر میخواهیدد نتیجه مطلوب به دست آورید باید نکات گفته شده توسط پزشک را کاملا رعایت کنید و جدی بگیرید. در واقع موفقیت عمل کاشت مو و رشد مجدد موها تا میزان زیادی به مراقبت های بعد از کاشت بستگی دارد.عوازض به گونه ای نخواهد بود که بتوانند به فرد آسیب برسانند.

 

هر عمل جراحی در کنار مزایای بسیار زیاد میتواند شاکل عوارضی هم باشد. اما با توجه به پیشرفت علم و تولید دستگاه ها و تجهیزات پیشرفته عوارض کاشت مو در زنان و مردان به حداقل رسیده است.غوارض به گونه ای نخواهد بود که به فرد آسیب جدی برسانند.

مراقبت‌های پس از درمان بانوان بعد از کاشت مو چگونه است؟

  • بیمار پس از عمل تا 48 ساعت نباید استحمام کند و پس از گذشت این زمان میتواند به روش های عادی و معمول موهای خودر اکسپلور اینستاگرام شست و شو دهد.
  • بیمار تا سه روز باید استراحت کند و ریزش موها تا سه الی چهار هفته پس از پیوند کاملا طبیعی است.
  • پس از استحمام یک پد یا حوله را روی قسمت پیوند قرار دهید تا خون جمع شده در این ناحیه را جذب کند.
  • از خوردن اسپیرین 3 تا 5 روز بعد از پیوند جدا خودداری کنید.
  • پس از پیوند مواد غذایی مانند مایعات کافی، سبزیجات، پروتئین و مکمل های دارویی موثر است. همچنین از خوردن الکل، فست فود، کافئین و … پرهیز کنید تا در بهبود و نتیجه موثرتر کمک نمایید.
  • برای کیفیت مو و افزایش طول مدت دوام در ناحیه کاشته شده بهتر از لیزر درمانی و شامپوهای مخصوص استفاده شود.
  • بعد از انجام کاشت مو بالا نگه داشتن سر هنگام خواب ضروری است. این کار را می توانید با استفاده از چند بالش انجام دهید و قسمت سر خود را بالا نگه دارید. انجام این کار به کاهش تورم، خونریزی بیش از حد و تحریک در ناحیه جراحی کمک می کند. همچنین در وضعیتی بخوابید که محل کاشت مو زنان که انجام داده اید را تحریک نکند. ملحفه ها و بالش ها را مرتباً عوض کنید تا سرتان در معرض باکتری ها و میکروب ها قرار نداشته باشد.
  • برای استحمام و استفاده از شوینده ها حتماً با متخصص خود مشورت کرده و ریز به ‌ریز نکات را رعایت کنید. پوست سر شما برای بهبودی به زمان نیاز دارد.
  • از فعالیت های سنگین پرهیز کنید: از فعالیت هایی که موجب تعریق شما می شود باید خودداری کنید. همچنین باید از آفتاب نیز دور باشید.

 

برای داشتن یک کاشت مو موفق از ابتدا باید با یک مشاور در ارتباط بوده و تمامی مراحل و نکات را به درستی رعایت کنید. کاشت مو زنان یک درمان قطعی و بدون خطر برای ریزش مو شما است.

هزینه های کاشت مو زنان چقدر است؟

هزینه های کاشت مو در زنان و مردان به خود فرد بستگی دارد زیرا همان ابتدا و با انجام معاینات مشخص می‌شود که به چه تعداد تار مو و چند جلسه درمان نیاز است. با این نکات میتوان فهمید که فرد حدودا چه هزینه ای را باید در نظر بگیرد

یکی دیگر از نکات مهم در تعیین هزینه کاست مو در زنان انتخاب پزشک است. زیرا پزشکان مختلف تجربه‌ها و تخصص های متفاوتی دارند و همین امر سبب تغییر در هزینه‌ها خواهد شد. در انتخاب پزشک دقت لازم را داشته باشید، زیرا بسیاری از افراد سودجو تنها با تبلیغات هدف فریب شما را خواهند داشت

زمان مناسب برای کاشت مو خانم ها

کاشت مو در زنان معمولا از سن 25 سالگی به بعد امکان پذیر است زیرا فرد به بلوغ کامل رسیده است. در افرادی که سن 60 تا 70 و حتی 80 هم دارند میتوان از کاشت مو استفاده کرد. ریزش مو و کم پشت بودن موها در این افراد را میتوان به یائسگی ربط دارد. در بازه های سنی غیرمناسب روش کاشت مو بسیار مناسب است.

تفاوت کاشت مو در زنان و مردان چیست؟

کاشت مو در زنان و مردان شامل تفاوت است که در ادامه آنها را بررسی خواهیم کرد:

  • ناحیه اهدای مو در زنان بیشتر است

در بانوانی که الگوی ریزش موی مردانه ندارند، ناحیه اهدایی بزرگتری وجود دارد زیر موهای بالای سر و فرق سرشان دچار ریزش نشده است و برای پیوند گزینه های خوبی هستند. در مقابل مردانی که در مرحله پیشرفته ریزش مو قرار دارند، ناحیه محدودی برای اهدا خواهند داشت و تنها از نواحی پشت و دو طرف سر میتوانند استفاده نمایند.

  • زنان نمیتوانند از موهای سایر نقاط بدن برای اهدا استفاده کنند

در مردان میتوان از موهای سایر نقاط بدن مانند ریش و موهای بدن برای پیوند استفاده کرد، اما در بانوان این چنین نیست.

  • جای زخم ناحیه اهدای مو در زنان اهمیت ندارد

در اولی جلسه مشاوره با داشتن عکس های واضح میتوان مشخص کرد که زخم ناحیه اهدایی اهمیت دارد یا خیر. در آقایان به دلیل کوتاه بودن موها روش FUT گزینه مناسبی نیست، زیرا زخم ناحیه اهدایی به دلیل کوتاهی موها دیده می شود. اما زنان اغلب موهای بلندی دارند و به راحتی میتوان به شکل نواری از بانک مو استفاده کرد. در این روش تعداد گرافت مو به حداکثر میرسد و در نهایت هزینه کاشت مو نیز پایین خواهد آمد.

کاشت مو در مجموعه فولیمو

اگر به طور جدی قصد انجام عملیات پیوند مو را دارید، همین حالا می توانید با شماره تلفن ۰۹۱۵۵۵۵۰۶۱۲ تماس گرفته ابتدا مشکلتان را برای مشاوران فولیمو توضیح داده سپس مشاوره کاملا رایگان دریافت کنید. تیم کاشت موفولیمو متشکل از دو تکنسین مجرب با بیش از ۸ سال تجربه و ۱۰۰۰ کاشت موی موفق در شهر مشهد به شما تضمین می دهد که متراکم ترین کاشت ممکن را برای شما به ارمغان بیاورد. پس وقت را تلف نکنید , اگر از ریزش شدید مو رنج می برید و دچار طاسی شده اید همین حالا می توانید با تماس با ما , نوبت کاشت خود را با مناسب ترین قیمت ممکن دریافت کنید.

 

تیم کاشت مو فولیمو را در اینستاگرام دنبال کنید:

فولیمو
فولیمو

دوره آموزش کاشت مو با بهترین کلینیک کاشت مو مشهد

راه های ارتباطی

دوره های آموزشی فولیمو

آخرین مقالات

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *