کاشت موی مصنوعی همانطور که از نامش مشخص است روشی است که در آن به جای کاشت فولیکول های طبیعی مو در سر از موهای مصنوعی برای کاشت در سر استفاده می شود. این روش هیچ شباهتی به استفاده از پوستیژ مو یا کلاه گیس ندارد و تارهای مو مصنوعی در بافت سر کاشته می شوند.
کاشت مو مصنوعی در دهه 1970 به عنوان روشی برای کاشت مو ابداع شد اما کمتر از 15 سال بعد به دلیل عوارض و مشکلاتی که داشت ممنوع شد. هر چند شرکت های تولید کننده مو مصنوعی در سال های بعد محصولاتی را ارائه دادند که برخی مشکلات و عوارض در آن ها برطرف شده بود، اما باز هم این روش به عنوان روشی ایمن در جهان مورد قبول قرار نگرفت.
کاشت مو مصنوعی چگونه است؟
در یک جلسه می توان دو هزار تار مصنوعی با دستگاه روی پوست سر کاشت.
در حال حاضر کاشت مو مصنوعی پیشرفت های زیادی داشته است و تارهای موی مصنوعی از جنس های مختلفی ساخته می شوند و تحت نام هایی مانند کاشت مو با الیاف نانو و کاشت مو مصنوعی hrt شناخته می شوند. کلینیک هایی که کاشت مو مصنوعی را انجام می دهند، مدعی هستند از الیافی استفاده می کنند که با بدن سازگاری دارند.
در این روش ابتدا آزمایش هایی روی فرد متقاضی انجام می شود، سپس برای تست عدم حساسیت به الیاف مصنوعی مو، تعداد صد تار مو مصنوعی در سر فرد کاشته می شود. این فرد به مدت یک ماه تحت نظر خواهد بود و در صورتی که عوارضی مبنی بر حساسیت در او ایجاد نشود، در مرحله بعد عمل کاشت مو مصنوعی برایش انجام می شود.
پس از انجام بی حسی موضعی در سر، تارهای موی مصنوعی یکی یکی توسط دستگاه در فاسیای پوست سر وارد شده و قلاب می شود. در یک جلسه می توان حدود 2 هزار تار مصنوعی را به این روش روی پوست سر کاشت. مراقبت های بعد از عمل کاشت مو مصنوعی و مراجعه به پزشک باید به طور مرتب انجام شود تا پوست سر دچار عفونت، التهاب و کیست نشود.
تفاوت کاشت موی مصنوعی و کاشت موی طبیعی
عمل کاشت مو مصنوعی نسبت به کاشت مو طبیعی روشی ساده تر و سریعتر است و جای زخم و برش برای برداشتن فولیکول های مو در آن وجود ندارد.
مزایای کاشت مو مصنوعی چیست؟
در واقع بهتر است این سوال را بپرسیم که دلایلی که افراد را به سمت کاشت مو مصنوعی می کشاند چیست؟ در این روش موی مصنوعی در رنگ ها و طول های مختلفی برای کاشت استفاده می شود و برخی افراد چون نمی خواهند مراحل کاشت مو طبیعی را انجام داده و منتظر رشد طبیعی موهای سر خود باشند، ترجیح می دهند از کاشت مو مصنوعی در رنگ و اندازه دلخواه خود استفاده کنند.
افرادی که دچار طاسی سر هستند و بانک موی ضعیفی دارند به سمت کاشت مو مصنوعی کشیده می شوند که البته روشی دائمی و ایمن نیست.
عوارض کاشت مو به روش مصنوعی
- درد و التهاب
- خارش
- عفونت
- تورم
- عدم تطابق با موی خود
- ریزش مجدد موها
هزینه کاشت موی مصنوعی
جمع بندی
معمولا افرادی که بانک موی مناسبی در پشت سر ندارند، به فکر استفاده از روش های مختلف کاشت مو مصنوعی هستند. اما روش های دیگری هم برای کاشت مو بدون بانک مو وجود دارد که ایمن تر بوده و نتیجه ای طبیعی تر و دائمی تر خواهد داشت. یکی از این روش ها کاشت مو به روش bht یا همان کاشت مو از بدن به سر است، که گرافت های مو برای کاشت در سر، از قسمت های مختلف بدن مانند ریش، سینه، کمر، دست ها و پاها برداشت می شود و در سر کاشت می شوند.
اما قبل از تصمیم گیری در مورد انتخاب این روش ها بهتر است با افراد متخصص در این زمینه مشورت کنید. گروه تخصصی کاشت مو فولیمو با بیش از 7 سال تجربه متراکم ترین حالت کاشت مو را برای شما انجام خواهد داد. این مجموعه امکان مشاوره کاشت مو رایگان را از طریق پر کردن فرم در سایت فولیمو برای متقاضیان کاشت مو فراهم کرده است.